fel principal

Piept de pui cu sos alb si capere

12/17/2015 07:51:00 p.m.

Ador retetele rapide si gustoase asa cum e aceasta, le prepari foarte repede si le savurezi alaturi de cei dragi care cred, pentru cum arata si cat de gustoase sunt, ca te-ai chinuit foarte mult sa pregatesti asemenea masa .

Ne plac foarte mult caperele, nu imi lipsesc niciodata din frigider, si in acelasi timp ne place pieptul de pui, este carnea cea mai gatita la noi in casa, asa cum probabil ati observat ca cele mai multe retete sunt binenteles cu carne de pui, asa a iesit acest delicios gratar de pui bine aromat cu un delicios si cremos sos alb de smantana cu capere.

O reteta delicioasa, de restaurant, care poate fi servita foarte usor si repede acasa, alaturi de un pahar de vin alb, in comfortul casei tale.


Noi am servit alaturi de rulouri de cartofi si morcovi, umplute cu mozzarela, super delicioase, dar poate fi servit cu orez, paste, cartofi, salata, si lista poate continua...

Se prepara foarte usor si rapid, iar de rezultat nici nu mai vorbesc, sper ca reteta si pozele sa vorbeasca de la sine :).

Ingrediente 2 portii:
1/2 piept pui
80 ml smantana dulce
2 linguri capere
2 linguri ulei
1/2 lingurita marar uscat  si  praf usturoi
sare
piper

1. Intr-un vas mixam sarea, piperul, mararul uscat si praful de usturoi.
Pieptul de pui il taiem in jumatate pe lungime si il condimentam cu acest mix.


2. Intr-o tigaie adaugam uleiul si prajim pieptul de pui pe ambele parti timp de 5-6 minute pe fiecare parte. Scoatem pieptul de pui, si in grasimea ramasa adaugam smantana si caperele bine scurse. 


3. Lasam sa fiarba 1 minut, sa se ingroase putin smantana si stingem focul. Servim pieptul de pui cu mult sos si capere.


Pieptul de pui cu capere poate fi servit in diferite feluri, de exemplu pui picatta cu lamaie este de asemenea o reteta delicioasa, sau cea de piept de pui cu capere si rosii, care curand v-or fi si ele postate, dar aceasta pot sa spun ca este in top, datorita deliciosului sos alb, cremos si foarte foarte gustos.

Poate va amintiti de salata de cartofi cu capere, de asemenea o reteta foarte gustoasa cu capere, usoara si rapida.

Sper sa incercati caperele intr-o reteta care va place, fie ca e a mea, fie ca e a altora.

Lista nutrientilor pentru acest preparat


  Nutritional Facts
   
   Calories 375

   Servings 2




    %Daily Value*
Total Fat 30 g
46 %    
     Saturated Fat 12 g
59 %    
Cholesterol 127 mg
42 %    
Sodium 903 mg
38 %    
Potassium 378 mg
11 %    
Total Carbohydrate 3 g
1 %    
     Dietary Fiber 0 g
0 %    
     Sugars 3 g

Protein 23 g
45 %    
* The Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet, so your values may change depending on your calorie needs. The values here may not be 100% accurate.

You Might Also Like

0 comments

Aici poți lăsa un mesaj cu părerea ta referitoare la acest preparat.