Adun toate retetele gustoase cu pui pe gare le-am vazut vreodata, pe blogul meu , binenteles dupa ce le-am incercat toate si au trecut testul gustului :).
Vin cu alta retete gustoasa si foarte usoara de piept de pui la cuptor, asa cum v-am obisnuit deja, este un piept de pui bine aromat cu usturoi, unt si oregano, invelit intr-un mix de branza, totul bine rumenit la cuptor.
Genul acesta de retete este, pe langa foarte usor si rapid de pregatit, si foarte gustos si potrivit pentru o cina satioasa.
La mixul de branza putem adauga aproape orice fel de branza care s-ar preta bine cu puiul.
Ingrediente:
2 piepti pui dezosati
20 grame unt
2 catei usturoi
50 grame parmezan
100 grame branza
oregano (optional)
sare si piper
1. Pornim cuptorul la 200 de grade celsius pentru a se incalzi, intre timp, topim untul in care adaugam usturoiul zdrobit si cand s-au amestecat bine, luam de pe foc. Piepti de pui ii condimentam cu sare si piper
Nutritional Facts
Calories 572
Servings 2
| |
%Daily Value*
| |
Total Fat 29 g |
44 %
|
Saturated Fat 11 g |
57 %
|
Cholesterol 184 mg |
61 %
|
Sodium 1080 mg |
42 %
|
Potassium 463 mg |
13 %
|
Total Carbohydrate 1 g |
0 %
|
Dietary Fiber 0 g |
0 %
|
Sugars 0 g | |
Protein 73 g |
146 %
|
* The Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet, so your values may change depending on your calorie needs. The values here may not be 100% accurate. |
0 comments
Aici poți lăsa un mesaj cu părerea ta referitoare la acest preparat.