Acest sos alb îl folosesc la multe rețete, de exemplu la paste, nouă ne place tare mult, iar pieptul de pui la grătar fiind puțin cam sec, merge de minune cu acest sos alb , care se prepara în maxim 10 minute dacă avem toate ingredientele la îndemână.
Ingrediente :
2 piepți de pui
sare și piper după gust
2 linguri ulei
150 ml smântână dulce pentru gătit
20 grame unt
50-60 grame parmezan ras
1. Începem prin a tăia fiecare bucățică de piept de pui în lungime în două, îl condimentăm cu sare și piper și îl prăjim într-o tigaie cu 2 linguri de ulei, până devine auriu.
2. După ce pieptul este prăjit, ne apucăm de sosul alb prin a adăuga smântâna și untul în tigaie (putem folosi aceeași tigaie, deoarece va da sosului puțină savoare în plus).
După ce untul s-a topit, adăugăm și parmezanul și amestecăm până acesta se topește. Tragem tigaia de pe foc, și putem servi.
După cum v-am spus, este o rețetă foarte rapidă și gustoasă, care merge de minune lângă o salată, sau garnitură de cartofi sau orez.
Poftă bună dragilor!
0 comments
Aici poți lăsa un mesaj cu părerea ta referitoare la acest preparat.