branza

Penne Alfredo

10/28/2014 05:37:00 p.m.

Nu cred că am făcut vreodată o rețetă de paste mai rapidă și mai gustoasă ca această rețetă. Este perfectă pentru zilele în care ajungeți târziu acasă și nu aveți nimic gătit în frigider, și vă gândiți să comandați o pizza pentru că nu aveți timp și chef să mai gătiți, dar dureaza pana ajunge...

Pot doar sa vă pot promite cu aceasta reteta că, odată paste fierte, în 5 minute veți avea în farfurie aceste delicioase paste Alfredo.


Această rețetă este foarte faimoasă aici, bănuiesc că din această cauză, deoarece se face foarte repede și e foarte gustoasă.

Eu nu am folosit carne, dar puteti adauga si piept de pui daca doriti, mie imi place mult in aceasta varianta, poate doar niste frunze de busuioc lipsesc din farurie, putin verde aromat.

Ingrediente:
350 grame paste
200 ml smântână dulce de gătit
50 grame unt
50 grame Parmezan
30 grame Romano
1/4 linguriță praf usturoi (opțional)

1. Fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Pastele mele au fost integrale, de aceea sunt puțin mai închise la culoare.
După ce acestea au fiert, le stoarcem și ne apucăm de sos, adăugând într-o tigaie smântâna dulce și untul.


2. După ce untul s-a topit, adăugăm Parmezan, Romano și praful de usturoi. Eu sare nu mai adaug deoarece brânza mi se pare destul de sărată, dar binențeles că depinde de gusturile d-voastră.


3. La foc mic amestecăm până se topește brânza, apoi adăugăm pastele fierte și mai lăsăm 1 minut pe foc.


Această rețetă este foarte des pregătită în casa noastră , mai ales când suntem pe fugă, sau pur si simplu nu am avut timp de gătit. Este foooarte gustoasă, Mihai o savurează cu mare plăcere de fiecare dată, și mă bucur că îl multumesc ușor și atunci când nu am mult timp pentru gătit :).

Delicioasă.

Vă doresc poftă bună!

You Might Also Like

1 comments

Aici poți lăsa un mesaj cu părerea ta referitoare la acest preparat.