aperitiv

Piept de pui cu lămâie

11/18/2014 10:15:00 p.m.

Această rețetă cu pui este foarte gustoasă, aromată, și sincer, pot să spun că este chiar mai ușor de realizat decât snițelele clasice de piept de pui.


Puiul astfel gătit este aromat, crocant , gata să fie savurat lângă o salată sau garnitură. Soțului mei îi place această rețetă de pui, așa că o fac destul de des, sper să vă atragă și vouă atenția, pentru că merită măcar încercată.


Ingrediente:
200 grame piept de pui
50 grame făină
50 grame parmezan
1 ou
3 căței usturoi
3 linguri lămâie
sare și piper
1/4 linguriță paprika

1. Tăiem pieptul de pui felii subțiri și mici, după preferință, și le condimentă cu sare și piper.
Peste ou adăugăm lămâia și îl batem foarte bine.

2. Într-un vas amestecăm făina, parmezanul, usturoiul și paprika.


3. Luăm fiecare bucată de piept de pui, o tăvălim prin amestecul de făină, apoi cel de ou și îl punem la prăjit în putin ulei/unt, pentru 2-3 minute pe fiecare parte.


4. Le scoatem din tigaie și le punem pe un platou pe care punem puțină hârtie de bucătărie, pentru a lăsa excesul de ulei. După care pot fi servite cu plăcere :)

Ideală pentru cei care adoră snițelele clasice de pui, dar vrea să încerce și altceva. 

Vă recomand să o încercați cu încredere, și astept părerile voastre despre acest preparat.

Vă doresc poftă bună  !

You Might Also Like

0 comments

Aici poți lăsa un mesaj cu părerea ta referitoare la acest preparat.